SPP voor het onderwijs

Strategische Personeelsplanning (SPP) voor onderwijs is een stuurinstrument om medewerkers effectief in te zetten voor de realisatie van de organisatiestrategie. Nu én op lange(re) termijn. Met Strategische Personeelsplanning kan jij tijdig gerichte maatregelen treffen voor de juiste in-, door- en uitstroom van je personeel. Niet alleen in kwantitatieve, maar ook in kwalitatieve zin door een analyse van competenties, mobiliteit, kwaliteit, vaardigheden, talenten en loonkosten te maken.

Wat ga je leren

De training bestaat uit een online module en twee trainingen van een dagdeel. Hierin worden de vier dimensies van Strategische Personeelsplanning behandeld:

  1. De right size (geen vacatures of boventalligheid, lage frictiekosten)
  2. De right shape (voldoende kritieke competenties en opvolging)
  3. De right costs (beheersbare arbeidskosten)
  4. De right agility (wendbaarheid, veerkracht en flexibiliteit)

Tevens ga je aan de slag met ons model.  Met jouw eigen data geef je invulling aan een casus, die je op de tweede training presenteert.  

Investering

Voor twee bijeenkomsten, inclusief certificaat, en een online module vragen wij een investering van 699 euro. Relaties van Preadyz ontvangen 10% korting.

De trainers

Jurriën de la Vieter en een (wisselende) gast spreker.

Jezelf gelijk aanmelden?

  • We hebben je toestemming nodig om je persoonlijke gegevens te verwerken conform onze Privacyverklaring.

Misschien vind je deze trainingen ook interessant

Binden van disciplines

Van staf naar servicebureau: een interessante trend die binnen onderwijslandschap is ingezet. Maar hoe richt je de verschillende disciplines en afdelingen dusdanig in dat ze

Lees meer

Scan ERD voor het onderwijs

Zit je als schoolbestuur bij het Vervangingsfonds maar twijfel je om eigen risicodrager te worden of ben je eigen risicodrager maar overweeg je terug naar

Lees meer

SPP voor het onderwijs

Strategische Personeelsplanning (SPP) voor onderwijs is een stuurinstrument om medewerkers effectief in te zetten voor de realisatie van de organisatiestrategie. Nu én op lange(re) termijn.

Lees meer